Sol, sommer og ferietid …

Så er 3 ugers ferie brugt. Den forsvandt næsten som dug for solen og der er vel på sin vis meget godt. Det var dejligt at komme langt væk fra den daglige rutine og geare helt ned. Det er næsten 5 måneder siden jeg har været her og lave opdateringer, så jeg har lidt svært ved at huske alt det der er sket. Må nok hellere besøge min side lidt oftere, så jeg kan få nedfældet de begivenheder jeg vil gemme minderne om.

I marts måned var vi i sommerhus – Rævebo i Tversted – med Gitte og Søren. En dejlig uge med gode ture ved havet og i det nordjyske område. Det var anden gang vi var der, men bestemt ikke sidste gang. Godt nok er der langt derop og turen hjem føles også en kende lang, men det er virkelig værd at tage turen. Det er et skønt hus og en dejlig natur. Vi var også på Grenen og selvfølgelig skulle vi have et lille gruppe-selfie fra den yderste spids, hvor vandene mødes.

April gik hurtigt med vennebesøg, påske og gymnastikopvisning. Maj kom susende med fest i Nyborg for Bente og Malik, hvor bøgeskoven stod flot og rank tæt på kysten. En fantastisk frokost på Restaurant Teglværksskoven. Maj gav også fætter-kusine træf i København, hvor aktiviteten var en tur til Hven. En dejlig tur til øen i Øresund med Tycho Brahes borg og eget destilleri. En god cykeltur gav appetit til en god frokost på Spirit of Hven i Backafallsbyn.

I maj var der også stort flyveshow på Flyvestation Værløse. I år havde man forlagt alle aktiviteter med telte og udstillinger på Jonstrupsiden og det var lidt sløvt organiseret, men ellers en sjov dag.

Sidste års Fars-Dags-Gave blev indløst på Sallys Diner i Albertslund. Det kan anbefales. En dejlig burger fortærret i flotte omgivelser i amerikansk diner stil. En af servitricerne viste sig at være en ung pige vi mødte for næsten 3 år siden i Den Dominikanske Republik. Hun kunne genkende Vitus 😉

Juni var fyldt med regn og våde dage, men der var da også solglimt ind i mellem. Vi havde indbrudsforsøg i maj og udbedringsprocessen trak ud til midt i juni. En helt igennem dårlig sag. Cosmo har lige siden været meget opmærksom på lyde og på skygger ved hoveddøren, men det er ved at hjælpe nu. Og som om det ikke skulle være nok, fik vi endnu en forsikringssag. En løs forbindelse i klemlisten på loftet gav pludselig 400 volt til en stikkontakt og alt hvad der var koblet til den “døde”. Erstatningssagen er endnu ikke afsluttet.

Skt. Hans blev fejret hos Zülows i år. Keld diskede op med “masterclass” prøvesmagning af gin. Det var spændende og en hyggelig i aften i øvrigt. Tiden var også til fremstilling af hyldeblomstsaft. Nu har jeg prøvet at lave to isterningposer med saft. Så skulle man kunne tage en terning i et glas hvidvin og få en dejlig sommer aperitif ud af det. Det må prøves.  Alan holdt 70 års gilde med vennerne og det var son vanligt rigtig hyggeligt. Dagen efter pakkede vi så kufferterne og drog om mandagen til Portugal, hvor Lilian og Guenther havde inviteret på besøg. Det var 10 dejlige dage med gode gensyn og skønt vejr. Vi nåede lige at vende hjemmet inden vi tog på en uges sommerhusferie ved Marielyst sammen med alle ungerne … herligt, men i dansk sommervejr – en kende køligere end Portugal. Det skulle dog ikke forhindre os i at lave spejlæg over bål mens pølserne ristes på en pind. Endelig har vi for 117ende gang holdt fødselsdag – Michael, Thomas og undertegnede inviterede til brasiliansk grill “Churrasco” ved Frederiksdal Fribad. Det var supergodt men vi kunne godt have brugt noget sol og varme 😉

Nu venter så den store dag med 90 års fødselsdagen – Else fylder rundt. Lilian og Guenther kommer også med og det bliver godt at se dem igen. Arbejdet er gået i gang igen og selvom alt ikke er ved det gamle, så er det fint at komme i sving igen. Vi må se hvad tiden bringer …

 

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s