Hverdagen er grå …

Så er det 3 uger siden jeg kom tilbage på jobbet efter en dejlig ferie. Det er ikke fordi os på jobbet er blevet overanstrengt, for mange mennesker har holdt ferie og det er først her i næste uge, at vi kan forvente at få flere på arbejde. Så kommer der lidt liv i huset og gang i hjulene igen.

Ellers må man sige at juli måned ikke har budt på megen sol og sommer. Det har været den dårligste juli måned i mange år og vi skulle helt hen til den 30. juli før vi fik en sommerdag på Bornholm med 25,5 grader. Regnen har stået ned i stride strømme – og gør det fortsat. Haven kan snart ikke suge mere vand og alt en fugtigt og klamt. Håber sensommeren byder på lune vinde og den sol vi ikke har fået endnu.

vandhaven3

Der går snart ikke en dag uden Trump sender dønninger gennem medieverdenen, men i disse dage er de danske overskrifter præget af Prins Henriks beslutning om ikke at lade sig begrave ved siden af sin kone. Jeg synes udtrykket om at “spille fransk klovn” nok er den bedste beskrivelse af Prins Henriks gøren og laden de senere år. Min ellers tolerante og muntre tilgang til Prinsens luner har dog nu nået bristepunktet. For min skyld kan han lade sig brænde og så kan asken blive støet ud over vinmarkerne i Cahors. Der er vist ingen grund til at han får et mindesmærke på dansk jord – og lad så bare ham gå i glemmebogen.

Glemme skal vi ikke at svigermor Else er blevet 90 år. Hun holdt en dejlig fest med superlækkert koldt bord på Ryetvej. Det var en rigtig hyggelig dag med en fuldtallig børneflok og andre gæster. Rasmus havde lavet en sjov quiz om Mormor og den vandt Marie med 13 rigtige … Else havde ikke selv alle rigtige, men det kan man vist diskuttere ;-). Det var heldigvis en af de gode dage med pænt vejr. Ingen regn og solen skinnede og sagde tillykke med dagen.

else01

I dag ville jeg også gerne have sagt et stort og kærligt tillykke med de 60 år til min lillesøster – men sådan skulle det desværre ikke gå. Alt for tidligt blev hun taget fra os sidste år i marts efter flere års kamp mod kræften. En kamp mange kæmper og kun få vinder.

gamme

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s