About

Tak fordi du kigger forbi. Jeg håber du bliver længe nok til at få et indtryk af hvem jeg er og hvad jeg står for. Her vil du jævnligt kunne finde mine personlige kommentarer til det, der sker i Værløse, i Furesø Kommune og i verden i almindelighed. Det kan være små og store ting der nu en gang rør sig i tiden eller bare kommentarer til livets gang.

Du vil ikke finde dybe personlige betragtninger eller saftige historier om mig selv eller andre mennesker … så er du advaret 😉 Men du skal være velkommen til at følge lidt med i min verden … og det lover jeg du kan her på sitet. Jeg er godt klar over at alle kan både se og læse – og kopiere – det jeg publicerer her. Men her er ikke noget, som jeg ikke kan tåle at høre og se igen – brug det blot venligt og med respekt!

Jeg er født den 22. juli 1956 i Nørlem ikke langt fra Lemvig i Vestjylland. Her voksede jeg op på “Centralen”, hvor min mor var bestyrer af den lille manuelle telefoncentral – så længe det varede. Min far var selvstændig murermester og byggede gennem 3 årtier mange staldbygninger i og omkring Nr. Lem og Nr. Nissum. Jeg har 2 storesøstre og en lillesøster, som alle har valgt at slå rod på Skive egnen. Min lillesøster Inge døde desværre i marts 2016.

Siden 1980 har jeg boet sammen med Kirsten og vi har 3 børn – Rasmus (født 1982), Thomas (født 1983) og Marie (født 1987). Vi flyttede til Værløse i 1983, hvor Kirstens mor fortsat bor. Kirstens lillebror bor også her i Værløse med sin familie. Kirstens lillesøster bor i Bagsværd, så den “kjøbenhavnske” familiegren er rimelig tæt på hinanden – til gavn og glæde for hverandre.

Jeg har altid været aktiv omkring det liv, som mine børn har haft. I børnehaven engagerede jeg mig i bestyrelsen og i skolen har jeg været forældrerepræsentant flere gange på næsten alle klassetrin. Medlem af skolebestyrelsen blev det også til i næsten 2 perioder – på såvel Syvstjerneskolen som på Egeskolen … mens der var 10. klasse skole på Lille Værløsevej.

De skrå brædder har også haft deres tag i mine børn … og så måtte far jo være med. Skoleteaterprojektet på Syvstjerneskolen var en fast tradition i 4 vintre. Straffefange, skør professor, musketerer og andre sjove roller blev det til. En spændende, morsom og berigende tid.

Fritiden er i de seneste år gået med foreningsarbejde i Værløse Gymnastik- og Svømmeklub, hvor jeg var formand i perioden 1999 – 2009. Til tider skulle man tro at det var et fuldtidsjob, men en meget aktiv og arbejdsom bestyrelse trak heldigvis en stor del af læsset. Det var en fantastisk tid.

Tiden har også været besat med bestyrelsesarbejde i Furesø Idrætsråd samt i Ungdomsskolen,  Folkeoplysningsudvalget og Sundhedsrådet. Og efter en pause som formand for gymnastikforeningen blev jeg kasserer for Værløse Gymnastik. Det var sjovt igen at have med foreningslivet at gøre på den helt jordnære måde. Nu går tiden med mit sæde i Værløse Sogns Menighedsråd og et par udvalg under Menighedsrådet.

Jeg synes det er vigtigt at involvere sig i livet – at deltage og bidrage så godt man kan – at bruge sig selv til gavn for et fællesskab. Jeg håber, at jeg har gjort – og gør – en forskel der hvor jeg involverer mig – og det vil jeg gerne blive ved med.

Advertisement

2 thoughts on “About

  1. Hej Peder jeg faldt tilfældigt over din side og ville bare sige hej… min karriere i postvæsenet sluttede omkring 1990 hvor jeg var postbestyrer en kort tid inden jeg måtte forlade faget👍
    Dejligt at se du har haft et godt liv 🙏
    Hilsen Ulla

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s