Tiden går …

Med ryggen mod den gule postbil lod 18 håbefulde postelever sig fotografere i gården på P&T Skolen i Vester Voldgade. Det var den 1. august 1975.

20190801_164647

Øverste række fra venstre:
Stig Orloff, Otto Henrik Iversen, Marianne Thulstrup Veise, mig selv, Per Juel Hansen, Dorte Jepsen, Birthe Nørrelund Hansen, Benny Møbjerg Pedersen, Jim Lyngbæk Dudmish, Connie Birgit Hansen, Ulla Siggård Andreasen.

Nederste række fra venstre:
Helge Dannaar, Bjarne Bo Nielsen, Gitte Kjærulff Christensen, Bente Anette Kristensen, Gitte Olsen, Tommy Parbst, Preben Bendix Knudsen.

Det var mit elevhold – B klassen – og vi mødtes gennem de næste par år på P&T Skolen inden vi efter endt eksamen blev spredt over det ganske land. Nogle faldt fra og gik andre veje. Nogle gik tele-vejen og igen andre edb-vejen. De fleste fortsatte den postale karriere i post-etaten som jeg – og efterhånden føler man sig næsten som en dinosaur: en uddøende race – vi er ikke mange tilbage fra den gang 😉

Hils omkring dig …

Advertisement

3 thoughts on “Tiden går …

 1. Hej Peder
  Faldt lige over dette foto du har lagt på nettet i 2019. Ja som tiden går!!!! – kan stadigt huske da vi alle stod der i solskin og blev fotograferet.
  Jeg forlod jo postvæsenet for laaaang tid tiden og var derefter i rejsebranchen i mange år; men de sidste mange år som kliniksekretær hos kiropraktor. Hvor i verden befinder du dig?

  Like

  1. Hej Marianne
   Hvor hyggeligt at du fandt mig 😉 Ja efter godt 44 år i posten har jeg nu fået min sidste månedsløn. Som formentlig den sidste fra vores klasse forlod jeg væsenet i november sidste år … Der var ikke længere plads til mig, så nu må jeg se om jeg vil være pensionist eller om jeg skal finde mig et arbejde igen. Tror jeg tager sommeren som hjemmegående og så må vi se hvad tiden bringer. Dejligt at høre fra dig.
   Hilsen Peder

   Like

   1. Hej igen Peder
    Jeg ønsker dig held og lykke med dit nye liv udenfor “væsenet” – tænker det må have været nogle hårde/turbulente år til sidst! Sikker på du finder på noget-jeg har smugkigget i dine opslag og kan se du er blevet “sjællænder/københavner” med stor berøringsflade – nyd sommeren.
    Jeg er iøvrigt lige 1.4.20 ansat som kliniksekretær hos kiropraktor i Nyborg Headhuntet (he he) efter 12 år hos anden kiropraktor i Odense -tænk sig i en alder 61 år – så held og lykke til dig også! Ps mit nye arbejdssted er faktisk det gl posthus i Nyborg og her jeg startede som elev i 1975. Tænker jeg starter og slutter mit arbejdsliv i samme bygning. Forårshilsen fra Marianne

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s