Min bogreol #7

Troels Kløvedal er Danmarks svar på Thor Heyerdahl og James Cook. Først kom de dejlige rejsebøger og siden udsendelserne på TV. De åbnede danskernes øjne for fjerne kyster og eventyr på havet.
“Vi ses deroppe” er netop blevet filmatiseret og bliver biografaktuel i juni måned. En skør og skøn og grufuld historie om to venner under Første Verdenskrig.
Stieg Larsson blev med Millennium serien verdenskendt. Historierne om Lisbeth Salander og Mikael Blomkvist gik som en steppebrand over ikke blot Danmark, men det meste af verden. Meget spændende bøger med et samfundskritisk islæt.
Anne Linnets erindringer “Hvor Kommer Drømmene Fra” er ikke lige i min boldgade, men den er sikkert ganske god. På samme måde er “De Sendte En Pige” heller ikke lige meig, men Lise Nørgård ved jo hvordan kan skrive en god historie.
Så er den historiske spændingsroman “Spansk Ild” mere i min smag. Det er en stor og underholdende historie med Maastricht i 1630’erne som udgangspunkt – og med en farverig hovedperson tolken Evan Sharpe.

Advertisement

One thought on “Min bogreol #7

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s