40 års jubilæum

postDen 1. august 1975 trådte jeg ind af døren på Post-og Telegrafvæsenets skole i Vester Voldgade sammen med en masse andre håbefulde unge mennesker. Her skulle vi de næste 3 måneder høre om alle postens regler, retningslinjer, paragrafer og køreplaner og meget meget mere. Det blev starten på 40 års arbejde i samme virksomhed – men ikke med samme arbejde. Jeg har gennem de 40 år prøvet mange ting – ikke alt har været lige spændende, men jeg har altid været glad for at gå på arbejde – og er det stadig 😉

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s