24. juli 2015: Det er måske sidste indlæg på denne hjemmeside …

Egentlig har denne hjemmeside efterhånden udtjent sit formål. Jeg har brugt den til opdatering af begivenheder i et dagbogsagtigt format, men med brug af Facebook og Instagram er det faktisk ikke længere særlig relevant. Og så er det et gammelt program jeg bruger – MS Frontpage 2013 – som ikke længere udvikles og heller ikke er kompatibelt med W8 eller W10 som kommer lige om hjørnet. Jeg har overvejet om jeg skal konvertere det hele til fx en blog (WordPress eller Blogger) men det giver ikke rigtig mening.

Derfor kommer jeg til at nedlægge hjemmesiden og fortsætte på Facebook, hvor jeg også kan regulere hvem der kan læse mine opdateringer. Så må jeg leve med at Facebook sender mig annoncer og deler mine opdateringer med “hvem ved jeg” …

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s