22. april 2015: Det er forår …

Solen skinner og de sidste store træer er nu fældet. Det har givet lys og luft … men det er nu lidt mærkeligt. Der er blevet meget åbent omme bag ved ud til stien, så jeg må se om ikke et hegn vil hjælpe på det.

Vi har haft en dejlig uge i det sydlige Tyskland og besøgt flere byer langs Romantischer Strasse – alle med gamle bindingsværkshuse og brostensgader – rigtig hyggeligt. Desværre var asparges sæsonen ikke begyndt endnu. Vejret har ikke været alt for godt så sæsonen var sent på den. Det har vi så til gode til en anden gang. Rothenburg og Quedlinburg var vel nok to højdepunkter – begge to meget spændende gamle byer med rigtig mange gamle huse bevaret og nænsomt renoveret. Og så kan Lüdde Brauerei i Quedlinburg anbefales – rigtig godt lokalt øl.

Gitte fejrede 60 års fødselsdag i Zoo og det var en dejlig dag, med gensyn af både mennesker og dyr. Og påskefrokost hos Inge & Niels var rigtig hyggelig – selvom det nok var første gang Niels har haft to hunde inde i stuen 😉

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s