Skal vi lukke grænserne til Europa?

I disse dage ser vi frygtelige billeder fra Middelhavet med synkefærdige skibe fulde af flygtninge fra Afrika og Lilleasien. Mange overlever ikke den farefulde færd over havet mod det forjættede land Europa. Et Europa der intet gør for at hjælpe, men lader stå til. Der er for mange flygtninges vedkommende ikke tale om flugt fra forfølgelse eller frygt for eget liv på grund af politisk overbevisning. Flygtningene ønsker blot muligheden for at få et bedre liv – så lad os da hjælpe dem med det og ikke lukke grænserne omkring Europa.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s