Centralpostbygningen er solgt

Det var så det. På TV2 og DR Nyheder fik vi her til aften nyheden om at hele komplekset i Bernstorffsgade og Tietgensgade er solgt til Danica og en amerikansk kapitalfond – pris 900 mio. kr. Det må da lune lidt i HC’s slunkne pengekasse. Der er stadig mange gamle postfolk, som husker de store overskrifter med Postterminalen og som husker “generaldirektoratet” der siden 1912 havde haft til huse i Tietgensgade indtil vi ikke længere havde en generaldirektør. Så blev det bare kaldt “hovedkontoret” og nu kaldes det i lidt mindre prosaiske vendinger blot “landekontoret”.

Under alle omstændigheder synes jeg det er rart med en afklaring. Så kan vi alle komme videre. Vi mangler så bare at få at vide, hvor vi så skal flytte hen – men det kommer nok i løbet af de næste par uger. Også den melding vil være godt at få.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s