Det er ikke sneen der falder … det er renterne.

Er det skidt eller godt at renterne falder? Får vi boligejere flere penge mellem hænderne af den grund? Får den enkelte borger glæde af det eller bliver det en hæmsko? De lærde skriver rigtig meget om det i Børsen og på nettet. Et er nok sikkert: Hvis du omlægger lån lige p.t. får du glæde af rentefaldet. Både hvad angår renten men også kursen, som er rigtig flot. Det betyder på det lange sigt en bedre boligøkonomi. Kronen er desværre også blevet stærkere og det betyder at vores eksportvarer bliver dyrere – så det kan komme til at skade vores arbejdspladser. Til gengæld kan du måske købe udenlandske varer billigere. Men hvad er bedst? …

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s