2. februar 2015: Kyndelmisse slår sin knude …

Man kan ikke lige sige det er vinter endnu, men det kan komme. Vi har før haft sne og frost til langt hen i marts og april. Jeg vil hellere have noget koldt og klart vejr med masser af sne end det her regnvejr med tåge og klam kulde. Men ellers går det godt.

December gik på sofaen – med benet oppe. En “voldsom senebetændelse – måske i kombination med et gigtanfald” i mit højre knæ satte mig godt og grundigt ud af spillet hele julemåneden. Heldigvis fik jeg den 23. december den 2. binyrebark indsprøjtning, og det gav en mærkbar positiv effekt, så jeg kunne gå rundt om juletræet, men arbejdsduelig blev jeg dog først 5. januar. Her var jeg heldigvis så rørig at jeg kunne køre bil igen, men trapperne voldte mig en del problemer – og gør det for så vidt stadig en smule – men dem træner jeg så på, når jeg er på job 😉

Juleaften blev holdt på Nørrevænget i år med en lille sluttet kreds. Flemming og Else var med, men vi måtte undvære Louise, Rasmus og Vitus, som holdt jul på Korpsvænget med Louises familie. Gitte og Søren holdt også jul med deres familie i år. Men Sofie & Michael og Marie & Thomas var med. Det bliver efterhånden svært at samle os alle sammen med alle de skiftende steder man skal være. Vi havde fx. taget lidt forskud på glæderne allerede den 22. december sammen med alle vore unger og Vitus 😉 2. juledag var vi til frokost på Frændevej, hvor Søren havde stået i køkkenet og lavet hjemmelavede sild og alt mulig andet godt … var det 18 forskellige retter vi fik? Dejligt og hyggeligt var det.

3. juledag var vi til “silde-gilde” med vores rejsevenner – med hjemmelavede kryddersnapse og selvfølgelig sild med mere. Keld og Pia havde lagt hus til. Lone kom uden stemme, men som aftenen skred frem og snapsene røg ned, så fik hun stemmen tilbage 😉 Ret så hyggeligt – og så kunne vi hjem.

Morgan og Vitus tog os endnu en gang med til Nytårsaften – denne gang hos Lone og Alan. Nu er de to drenge blevet lidt større og det var dejligt at se dem sammen. Det var som sædvanligt rigtig hyggeligt – og ganske stille og fredeligt. Drengene er stadig ikke til alt for meget fyrværkeri, så hverken Morfar eller Farfar havde købt raketter eller andet skyts – det ændrer sig nok med tiden 😉

Den 1. januar var vi inviteret til Flemmings fødselsdag om aftenen, og havde lige afleveret Vitus til hans forældre. Men i bilen på vej til Nørrevænget ringede Rasmus og sagde at han kom forbi med Vitus igen … for nu skulle Louise nok føde. Og ganske rigtigt. Få timer senere fødte Louise en dejlig lille pige – Luna – på Hillerød sygehus. En fin lille pige som slægter sin storebror på. Vi holdt Kirsten og Rasmus fødselsdag sammen og inviterede familien på besøg, så de kunne få lejlighed til at hilse på Luna. Lone og Alan kom også forbi så de kunne se det andet barnebarn. Ganske hyggelig dag, hvor Eira og Vitus legede rigtig godt sammen. Dejligt at se.

Min spansk undervisning startede igen her efter nytår og det er nu meget sjovt – men lidt svært. Det er vanskeligt at komme på skolebænken igen efter så mange års fravær. Og det der med lektier bliver altid i sidste øjeblik. Men det er nogle hyggelige mennesker jeg er sammen med, så det går nok.

Lone har holdt sin 65 års fødselsdag og fejrede sin folkepensionist status. Ikke at hun går på pension nu – hvad jeg heller ikke kan forestille mig hun nogensinde gør 😉 – men mere for at samles med venner og familie til en god snak over dejlig mad og vin. Hyggeligt at mødes med dem alle igen – både gamle kendinge og nye.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s