Synspunkter fra 2013

29. december 2013: Året går på hæld …
Så må vi snart skrive 2014 og det forgangne år har været turbulent på mange måder. Vi har fået flere nye ministre og et nyt byråd.

To kraftige storme har i løbet af de seneste måneder lagt landet øde og alt gik i stå. På jobbet anbefalede man endda medarbejderne om at skynde sig hjem inden stormen kom til Hovedstadsområdet. Valgplakaterne føg om ørene på en, og Gustav Juul landede i min have 😉

Når vi selv oplever naturens kræfter glemmer vi hurtigt de andre store katastrofer rundt omkring i verden. Haiti, Filippinerne, Syrien, Centralafrika, Sydsudan, Mozambique og mange andre steder på kloden lider børn og voksne nød. Vi må huske at hjælpe dem.

15. oktober 2013: Efterår og kommunalvalg …
Efteråret er hastigt på vej. Endnu står træerne med de fleste blade på, men det varer ikke længe inden de alle må give fortabt og lade vinden tage dem i alle retninger. Det er også tid til valgkamp og lokalaviserne er fyldt med læserbreve fra håbefulde kandidater. De snakker i øst og diskuterer i vest – og håber på at kapre stemmer nok til en plads i byrådet. Der skal mange stemmer til at sikre spidskandidaterne en plads … så derfor er det vigtigt at få en bred kandidatliste, som kan samle mange stemmer. Den 12. mand på listen samler måske mange stemmer, men der er ikke store chancer for en plads i byrådet 😉

Ellers er medierne parat til at sende Lars Løkke Rasmussen i den offentlige gabestok på grund af luksusrejser og andet overforbrug. Og vi står på afgrundens rand finansielt fordi USA ikke kan finde ud af at hæve deres gældsloft. Lad os nu se hvor galt det går – men det er da helt hen i vejret at USA kan køre deres statsbudget med underskud år efter år. En dag må regningen da skulle betales – og hvad så?

7. februar 2013: EU rabat og vintertid …
Thorning og Co. kæmper for at få rabat på EU kontingentet – selvom vi ikke er dem der betaler mest pr. indbygger. Vi må se om de får noget ud af det. Ellers et det småt med synspunkter i denne vinter tid – vi går i dvale.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s