Skriverier fra 2006

4. december 2006
Valget til det nye Folkeoplysningsudvalg i Furesø Kommune er afsluttet – de eneste der endnu ikke var enige da jeg gik, var Folkeoplysningsforbundene. Som ventet blev jeg valgt ind i udvalget sammen med Mogens Daniel Bruun, Jørn Damm og Lisbeth Hoffmann.

3. december 2006
Hvor laver de dog dejlig mad på Lynge Kro! Moster havde inviteret til “jule-kom-sammen” og vi nød alle et par timer i Bondestuen på Lynge Kro med et righoldigt og meget velsmagende julebord. Alt hvad hjertet kunne begære af traditionelle juleretter var stillet frem på buffetten – og hvor var det godt. Meget velsmagende og veltiberedt .. og der var rigelig af det hele. En rigtig dejlig “hjemmelavet” oplevelse. Kaffen indtog vi her i Tornekrogen som afslutning på en rigtig dejlig dag. Og selvfølgelig var der “pakke-kalender” til de to ældre søstre.

25. november 2006
Sidste bustur er kørt og min karriere som guide er afsluttet 😉 Det har været to dejlige – men også hårde – lørdage, hvor jeg sammen med mange andre dejlige mennesker har guidet borgere rundt i Furesø Kommune. Alle guider fik et meget flot manuskript at tale ud fra, men vi har sikkert hver især krydret det med små anekdoter og andre røverhistorier.

15. november 2006
Furesø Idrætsråd har nu set dagens lys. På den stiftende generalforsamling blev jeg valgt til formand og jeg håber vi kan noget rigtig godt op og stå. Der er i hvertfald rigtig mange gode kræfter og intentioner bag.

8. oktober 2006
Afrika ….. Der er løbet en del vand i åen siden sidst jeg var inde og skrive her på siden. Vi har jo haft en kanon god sommer, hvor juli måned vil blive husket som en af de varmeste måneder i mange år. Midt i denne hede fyldte jeg 50 år og blev fejret på behørig vis. Hvis du har været på mit site, så har du måske kigget lidt i fotoalbummet som – råt for usødet – blev lagt på til grin og glæde for mange. Det var en dejlig måned. August kom pludselig med regn i stride strømme – så meget at august blev den vådeste i mange år. Som vejret dog arter sig! August blev også den måned hvor vi gjorde klar til den store Afrika-rejse. Vi drog af sted søndag den 27. august og var hjemme igen søndag den 24. september. Det var en stor oplevelse – Namibia er et land fuld af kontraster og store vidder.
Samme dag som vi kom hjem holdt vi “farewell” party for Marie, som nu er rejst til England som au-pair pige i Malvern, Worc. England.

Så nu sidder de to “gamle” tilbage og skal til at få en tilværelse som to til at fungere igen. Det bliver nu meget rart – men det er da lidt mærkeligt. Der er blevet masser af plads i såvel huset som i køleskabet. Pludselig skal man til at lave små portioner til to og rugbrødet når at mugne inden vi får spist pakken. Og så skal man også til at tænke lidt mere på, hvor meget man egentlig er alene. Når man går til møde sidder der jo kun én tilbage nu – der er ingen til at holde en med selskab!

Der er nogen der siger, at man skal nyde denne to-somhed mens man har den – for pludselig er der børnebørn at tage sig af. Det varer nok en del år endnu … forhåbentlig 😉

23. juni 2006
Sankt Hans står for døren og bålpladserne er parate til at tage imod gæsterne. Vi synger vort fædrelands vedmodige sange og holder de gamle hedenske traditioner i hævd – hvor er det smukt og dejligt.
Ilden drager .. nu som før. Der er nu noget helt specielt ved den levende ild og noget ganske særligt ved et stort Sankt Hans bål.

20. juni 2006
Vores sidste student er sprunget ud. Marie fik huen mandag den 19. juni 2006 og 3 år med slid og slæb, surt og sødt er slut. Der er dimission lørdag den 24. juni 2006, hvor den traditionelle køretur også foregår.

2. maj 2006
Det var så det – en sæson er gået, men en ny er allerede på vej i VGS. Allerede på torsdag har vi konstituerende møde i den nye bestyrelse. Ellers må jeg nok sige, at det har været et par hektiske uger her op til opvisningen. Der er altid mange ting at huske på og få gjort. Men alt klappede næsten som det skulle og søndag var en rigtig dejlig dag.
Nu lokker snart de hvide sandstrande og vi søger alle ud i naturen. De første tager snart på ferie, Roskilde Festival rykker tættere på og vores sidste student springer nok ud samtidigt med at vi får tændt Skt. Hans bålet.

15. marts 2006
Long time – no see … eller hvad er det man siger. Tiden er gået med mange gøremål. Arbejdet tager meget tid og så må der blive plads til alt det andet ind imellem. Opdatering af hjemmesiden er desværre en af de ting jeg må tage mig tid til ind imellem.

12. januar 2006
Det var da vist på tide at få fjernet det juletræ. Ellers er jeg travlt optaget af at male og gøre Thomas’ lejlighed i stand – og så er det Kirstens fødselsdag i dag.

2. januar 2006
Vi har nu taget hul på et nyt år.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s