Se pinsesolen danse …

Jeg har ikke danset til pinsesolen, men jeg har beundret de smukke solnedgange over Sejerøbugten de senere dage. Her til aften er ingen undtagelse – himlen er funklende rød og skyerne er i alle violette farver. Smukkere syn skal man lede længe efter. Her i Havnsø har dagene været fulde af sol og sommer. Stranden er taget i brug af de første badegæster og paddleboards er kommet frem igen. Det er stadig lidt koldt at gå i vandet, så jeg venter til senere på sæsonen. Der har nu heller ikke været meget tid til badeture, så Cosmo og jeg har kun set på, mens vi har gået vores ture. Nu er pinsen snart forbi og jeg skal hente Marie og Kirsten i lufthavnen i morgen, men så er det jo godt at min dosmerseddel er hakket af for denne gang. Det blev til lidt mere end beregnet, så tiden har ikke været lang. Det var rart at få det hele hakket af og få ryddet op så vi er mere klar til TdF – der er ikke længe til.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s