Foråret venter om hjørnet

Foråret venter lige om hjørnet. I dag har det sneet og alt var pludselig hvidt. Det blev dog en kort fornøjelse for i løbet af en halv time kom solen og brændte det hvide lag væk.
Julen holdt vi her i T39 sammen med N108 i behørig Corona-stil. Juletræet havde vi pyntet på terrassen og det gav plads til sang og dans i det fri. Else havde vi efterladt inde i stuen, så hun trygt og varmt kunne deltage i løjerne. Der var ingen stor julefrokost, men 3. Juledag tog vi i sommerhuset med ungerne og fik en dejlig frokost i fred og ro. Lige inden nytåret vendte vi retur til T39, hvor vi gjorde klar til nytårsfesten som denne gang var hos os, hvor vi stod for hovedretten. Hanne kom med forret og Alan stod for desserten.
Luna blev behørigt fejret – ikke på dagen, men i weekenden. Jeg er sikker på hun havde en rigtig god dag alligevel. Kirsten holdt søster-mor frokost og Rasmus blev fejret på Lånshøj. Vores sidste birketræ er nu fældet og skåret op til brænde. Anton har hjulpet til og levet 8 træstubbe-stole til bålstedet på landet – der skal nok en trailer til at få dem fragtet derop.
I Havnsø har skuret fået installeret el og der er kommet lysarmatur på væggene. Gulvene er lakeret et par gange og her i påsken fik vi malet det meste af skuret i den klassiske sorte farve. Det ser ret godt ud. Samtidigt har vi fået sat tørrestativ op på den planlagte placering. P-pladsen og gangstien til hoveddøren er gravet større og der er tilført 3 tons sorte granitskærver. Så må vi se om det er nok. Grillen er indviet og om ikke mange uger skal plæneklipperen også i gang.
Vi hentede ungerne Palmesøndag og tog til Havnsø for at holde påskeferie. Dejlige dage med Marie og ungerne. Skærtorsdag kom resten af flokken og vi fik en skøn frokost fra Boyes Mad – kan varmt anbefales. Dagene var fulde af sol og blæst – og fantastiske solnedgange. Så det er helt uvirkeligt at komme tilbage til en 2. Påskedag med sne i haven.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s