Min bogreol #10

Så kommer vi til de blandede rum, hvor man kan finde lidt af hvert. Bøgerne er sat ind lidt efter størrelse og ikke i en særlig orden. Her i dette rum finder du både kogebøger og rejsebøger, filosofi og fakta, kunst og kultur. Bogen om Flora Danica fik jeg den gang jeg arbejdede med frimærkeudgivelsen med Flora Danica stellet. Den norske bog om Vinter OL i 1994 er en gave fra norske venner i Posten Norge.

vinatlas

Kunst, kultur og historie i mange afskygninger. Saxo’s Danmarkshistorie er en julegave til min far, så den har mange år på bagen. Og ellers kan du læse om Politikens Verdenshistorie og Broby-Johansens “Hverdagskunst – Verdenskunst”. Få ideer til muffins, smootihies, nyt bagværk og ideer til indretning af haven. Dan Browns to mest kendte bøger er her i en illustreret udgave, som giver læsningen ekstra kolorit.

saxo

I dette rum er der ikke så meget kunst, men en hel del historie og historier. Når du har tygget dig gennem den engelske mursten med Edgar Allan Poe’s samlede noveller, kan du jo give dig i kast med “Kierkegaards København” eller Palle Laurings “Danmarkshistorie”. Få inspiration til de næste kortspil eller gå på jagt efter opskriften på dit næste hjemmelavede gourmet måltid. Drøm dig væk på en græsk ø og sæt tid af til at planlægge den næste køkkenhave. “Amerikanske Billeder” er blevet til en kult bog – og den holder stadig. Slut af med den sjove bog om “Tænk at leve uden ..”

poe

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s